De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
I | Hotell- och restaurangverksamhet | I | |
55 | Hotell- och logiverksamhet | 55 | |
56 | Restaurang-, catering och barverksamhet | 56 |
I | Hotell- och restaurangverksamhet |
Denna avdelning omfattar erbjudande av korttidsinkvartering för besökare och andra resenärer liksom kompletta måltider och dryck som skall konsumeras omedelbart. Mängden och typen av tilläggstjänster som erbjuds inom denna avdelning kan variera mycket.
Avdelningen omfattar inte erbjudande av långvarig inkvartering som primär bostad, vilket ingår i fastighetsverksamhet (jfr avdelning L). Beredning av livsmedel och dryck som inte är avsedda att ätas omedelbart eller som säljs genom oberoende distributionskanaler omfattas inte, dvs. genom partihandels- eller detaljhandelsverksamhet. Beredningen av dessa livsmedel ingår i tillverkning (jfr avdelning C). |
Databasen uppdateras kontinuerligt